ברד ברי – טיפים ומאמרים
[iee_list_box title="טיפים לאפייה מוצלחת ללא גלוטן" title_align="right" icon="fa-seedling fas" iconcolor="#ef9983" circle="no" circlecolor="" size="16px" item_align="left" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" class="" id="" title_color="" border_size="1" border_color="#dddddd" border_style="solid" border_radius="square"][iee_list_box_item icon="fa-seedling fas"]
אין צורך בהתפחה כפולה, מיד לאחר הערבול ליצור לחמניות
[/iee_list_box_item][iee_list_box_item icon=""]רצוי להרטיב את הלחמניות עם שפריצר לפני התפחה
[/iee_list_box_item][iee_list_box_item icon=""]להכניס את הלחמניות לתנור רק כשהוא מגיע לטמפ' של 190 מעלות
[/iee_list_box_item][iee_list_box_item icon=""]מומלץ לאפות את הלחמניות עם אדים. אם אין אופציה כזו לתנור אז כדאי להניח תבנית מים בתחתית התנור או לשפוך מים קרים על דפנות התנור מיד בתחילת האפייה
[/iee_list_box_item][/iee_list_box]